27. april 2018 kl.10:00

Race Day - Åben hus i Roulund

Åben hus lørdag den 21 april

Kom og vær med….

På næste lørdag – den 21 april – holder Rebild TrialSport åbent hus. Det gør vi som led i Danmark Motor Unions Race Day, hvor mange andre danske motor klubber holder åbent hus.
Vores åben hus kommer til at forgå i Roulund fra kl. 10.00.

Vi har lavet aftale med TRS Motorcycles DK, hvor de kommer med maskiner som interesserede kan prøve. Der vil blive lavet et område hvor der er mulighed for at prøve en Kuberg El maskine for de små – både 12.5 og 16” maskiner. For de ældre vil der være mulighed for at prøve en benzin Trial motorcykel.

Vi håber at der kommer folk for at se og prøve sporten. Derfor håber vi der er mange af jer der vælger at komme for at træne i Roulund. På den måde kan interesserede se hvad Trial er, såvel som at prøve.
Vi håber også I alle vil se I jeres netværk og omgangskreds, om der ikke kunne være nogen der skulle med ud for at prøve Trial – både børn og voksne.

Ud over vi håber I kommer for at træne, så må I også gerne give lyd fra jer, hvis I føler lidt for at hjælpe til på dagen. Vi har nogle små (afgrænsede) opgaver som vi skal have løst på selve dagen – ikke noget stort, men det kunne være rart med lidt hjælp.

Vi håber at se mange af jer, og jeres venner på lørdag.

Åben hus i Roulund fra kl 10.00 til kl 15.00 – Adressen er Søndermarksvej 34, 9500 Hobro. 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved