27. april 2019 kl.11:00

Kom til Rebild TrialSport og Prøv Trial lørdag d. 27. april

Some description

 

Kom til Rebild TrialSport og Prøv Trial lørdag d. 27. april

Lørdag d. 27. april mellem klo 11:00 og 14:00 er der mulighed for at prøve Trial ved Rebild TrialSport.

Adressen er Rolund Trial Resort, Søndermarksvej 34, Hannerup, 9500 Hobro.

Hvis du endnu ikke er en del af Rebild TrialSport, så håber vi, at du vil komme og snuse til vores sport. Der vil være mulighed for at prøve en Trial motorcykel, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have om sporten og om, hvordan du kommer i gang.

Der vil være motorcykler med for alle aldersgrupper, så om du er 3 år eller 93, så har du muligheden for at prøve denne fantastiske motorsport på egen krop.

Er du allerede en del af sporten, så håber vi også, at du vil komme og være med til en dag med hygge og fællesskab i Trial-sportens tegn. Vi har som altid kaffe på kanden, og mon ikke også vi finder lidt at ”tygge på”. Familie og venner er også meget velkomne!

Spred gerne budskabet om muligheden for at prøve Trial blandt dine venner, på din skole eller din arbejdsplads, så vi kan få rigtig mange folk til at komme og snuse til vores fantastiske sport.

Hvis du har lyst til at give en hånd med på dagen som frivillig, så kontakt Thomas Ertmann på 22 600 946 eller thomas@ertmann.dk. Der er mange forskellige opgaver at tage fat på, så uanset om du har lyst til at bage en kage, skrue på maskiner eller få en snak med nogle måske kommende klubmedlemmer, så hører vi meget gerne fra dig.

Vel mødt lørdag d. 27. april!

Mange hilsner og på gensyn fra

Bestyrelsen

 

2014 © Rebild TrialSport. All Rights Reserved